Načini plačila in dostava

NAČIN PLAČILA

Pri prvem nakupu nad 80 € si pridržujemo pravico do zahteve plačila po predračunu. 

1      Plačilo po povzetju

Naročeno blago plača kupec po povzetju pošiljke poštnemu uslužbencu oziroma dostavljavcu. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk nakita je Pošta Slovenije, d. d., ki kupcu ob prevzemu zaračuna provizijo za vplačilo kupnine in sicer 1,05€ na odkupnino v vrednosti do 98€, 1,07% na odkupnino v vrednosti od 98 do 501 in 5,36€ na odkupnino v vrednosti nad 501,00€. V kolikor stranka paketa 1x ne prevzame, je pri naslednjem naročilu možno le plačilo po predračunu.

V kolikor se kupcu kljub enkratnemu neprevzemu paket v skladu z medsebojneim dogovorom ponovno pošlje s plačilom po povzetju in ga kupec ponovno ne prevzame, mu bomo zaračunali stroške, povezane z neprevzemom, saj to dejanje smatramo kot namerno povzročanje poslovne škode ponudniku.

1. 1      Plačilo po predračunu (nakazilo na bančni račun ponudnika)

Kupec prejme v elektronskem sporočilu predračun s podatki o naročilu in podatki za nakazilo plačila na bančni račun ponudnika. Naročilo bo odposlano po prejemu plačila.

2          DOBAVNI ROK

Zaloga objavljenih artiklov niha dnevno. Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1 - 3 dni, za ostale kot je navedeno pri izdelku. Če kupec želi izdelek na zalogi v drugi barvi ali velikosti, se dobavni rok ustrezno podaljša. V primeru, da naročite izdelek, ki ima daljši dobavni rok od ostalih naročenih izdelkov, bo naročilo poslano, ko bodo pripravljeni/na voljo vsi izdelki oz. je možno tudi po dogovoru v primeru, da stranka plača večkratne stroške poštnine.

V primeru, da artikla ni na zalogi pri dobavitelju, vas o tem obvestimo preko email-a, določimo razumen rok dostave blaga, ali naročilo prekličemo.

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in so za vsak posamezni artikel navedeni v opisu izdelka. Dobavni roki veljajo od datuma potrditve naročila. V kolikor je za naročen artikel rok dobave daljši, ponudnik uporabniku pošlje elektronsko obvestilo o predvidenem možnem roku dobave. Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

3          STROŠKI DOSTAVE

Cene artiklov ne vključujejo stroškov pošiljanja in dostave. Stroški pošiljanja  in dostave za nakit znašajo 1,90€, za obleke pa 3,5€. Pri enkratnem naročilu nad 60€ je dostava brezplačna. Dostavo za ponudnika opravlja Pošta Slovenije d. d., ., ki kupcu ob prevzemu zaračuna provizijo za vplačilo kupnine in sicer 1,05€ na odkupnino v vrednosti do 98€, 1,07% na odkupnino v vrednosti od 98 do 501 in 5,36€ na odkupnino v vrednosti nad 501,00€. V kolikor stranka paketa 1x ne prevzame, je pri naslednjem naročilu možno le plačilo po predračunu. V primeru plačila po predračunu provizije za vplačilo kupnine ni. V kolikor niso vsi naročeni izdelki dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadne dostave ponudnik.

Ponudnik krije stroške pošiljanja pri enkratnem naročilu nad 60€ (brez stroškov pošiljanja).


Gor