Piškotki, ki jih uporabljamo v naši spletni trgovini.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih obiskane spletne strani pošljejo vašemu računalniku. Uporabljajo se zato, da spletne strani delujejo bolj učinkovito, ter da posredujejo podatke lastnikom spletne strani.

Ali je uporaba naše spletne trgovine mogoča tudi brez uporabe piškotkov?

Obisk te spletne trgovine ni dovoljen brez uporabe piškotkov, saj za popolno delovanje potrebujete piškotke.

Kateri piškotki se uporabljajo v naši spletni trgovini?

Vsi podatki, ki se nahajajo v uporabljenih piškotkih, so popolnoma anonimni in ne vsebuje nobenih osebno prepoznavnih podatkov.

Funkcionalni piškotki: 
Lasten piškotek, ki shrani vašo prijavo, da se ob naslednjem obisku trgovine ne potrebujete ponovno prijaviti (samo za registrirane uporabnike) ter piškotek, ki shrani vsebino vaše trenutne košarice.

Lasten piškotek, ki zabeleži vašo odločitev o sprejetju piškotkov na tej strani. Življenska doba piškotka je 12 mesecev.

Sledilni piškotki: 
Piškotki storitve Google Analytics (piškotki tretje osebe): Te piškotke uporabljamo za merjenje obiskanosti naše spletne strani. Te statistike so anonimne in vam na ta način ne sledimo kot posameznemu uporabniku. 

Za več informacij o podatkih, zbranih s storitvijo Google Analytics, obiščite http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html 

Če ne želite, da vam storitev Google Analytics sledi po vseh spletnih straneh, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Piškotek storitve Facebook Like (piškotek tretje osebe):  Ta piškotek uporabljamo za beleženje klika na povezavo "Všeč mi je".

Piškotek storitve Google Plus (piškotek tretje osebe): Ta piškotek uporabljamo za beleženje klika na povezavo "+1".

Za piškotke tretjih oseb ne odgovarjamo. Če želite izbrisati katerega od piškotkov iz naprave, odprite nastavitve brskalnika in izberite "Počisti piškotke". Če boste izbrisali naše piškotke ali onemogočili prihodnjo rabo piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati določenih funkcij našega spletnega mesta.
Najdaljše obdobje hranjenja naših piškotkov je 1 leto. Podatek o najdaljšem obdobju hranjenja uporabljenih piškotkov drugih izdelovalcev poiščite v pravilniku o piškotkih drugih izdelovalcev, ki so navedeni zgoraj.


Gor